مشاوره حقوقی رایگان - حریم راه

زمینی در شهرستان رشت شهر سنگر در شهرستان دارم . میخواستم بدونم در حریم راه است اگر مجوز ساخت بدهند وزرات راه بعد از سال ها پول زمین با خانه را میدهند یا فقط خود زمین؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مجوز ساخت بدهند شما انرا بسازید ولیکن در مسیر حریم راه قرار بگیرد اداره راه مکلف به پرداخت خسارت به نرخ روز زمین شما خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اداره راه مکلف به پرداخت خسارت به نرخ روز زمین شما خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اداره راه زمین شما را تصرف نماید اداره راه ، مکلف به پرداخت ثمن زمین می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر اداره راه زمین شما را تصرف نماید اداره راه ، مکلف به پرداخت ثمن زمین می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اداره راه مکلف به پرداخت خسارت به نرخ روز زمین شما خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اداره راه زمین شما را تصرف نمایدمکلف به پرداخت ثمن زمین میباشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اداره راه مکلف به پرداخت خسارت به نرخ روز زمین شما خواهد بود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله قیمت زمین را میتوانید مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید الان پیگیری کنید اگر در حریم هست نسازید چون فقط میتوانید مطالبه قیمت زمین را داشته باشید