مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر پول ودیعه را نمی‌دهد؟

با سلام.
من در تاریخ بیست آبان خانم ام را به اجاره دادم با50 تومن پیش و 1400 اجاره. ولی با اینکه 1 ماه گذشته 10 تومن از مانده ودیعه را پرداخت نکرده اند و دنبال بهانه می گردند که شما به تعهدات خود عمل نکردید در صورتی که طبق محتویات قولنامه اینجانب به تعهدات خود عمل کردم و بنگاه دار چون به مستاجر اطمینان داشته کلید خانه را قبل از اینکه پول ودیعه را کامل پرداخت کنن به آنها تحویل داده. مستاجر در بنگاه چک پشتیبان هم گذاشته است. لطفا من را راهنمایی کنید چگونه میتوانم در اسرع وقت حکم تخلیه را بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست مطالبه وجه به مبلغ
10 میلیون تومان را اقامه نمایید و به قرارداد اجاره استناد نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دادخواست مطالبه وجه به مبلغ 10 میلیون تومان را اقامه نمایید و به قرارداد اجاره استناد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ناچارا باید دادخواست مطالبه وجه بدهید