مشاوره حقوقی رایگان - فروش 6 دانگ از ملکی که 3 دانگ 3 دانگ سند تفکیک دارد و وراث راضی به فروش نیستند

با سلام
بنده یک گاراژ به مساحت 3500 متر از طرف پدر بزرگ به ارث می برم که پدر بزرگم 3 دانگ سند تفکیک و شریک آن 3 دانگ سند مجزا داشته اند . الان تمام وراث راضی به فروش هستند ولی شریکی که 3 دانگ دیگر رو دارند راضی به فروش نمی شوند هیچ کس هم نصف گاراژ رو که 3 دانگ ما هست به تنهایی نمی خرد هیچ راه قانونی ای برای فروش 6 دانگ این ملک وجود ندارد؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفاً می توانید از طریق تقدیم دادخواست دستور فروش مال مشاع اقدام قانونی معمول نمایید ابتدا لازم است از طریق اداره ثبت و اسناد افراز یا عدم افراز را اخذ کنید و سپس دادخواست مربوطه تقدیم می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دستور فروش از طریق دادگاه در صورت عدم افراز تنها راه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز بدهید وبعد از گرفتن گواهی عدم افراز در دادگاه دستور فروش بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز بدهید وبعد از گرفتن گواهی عدم افراز در دادگاه دستور فروش بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تقاضای افراز و یا دستور فروش کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز ملک مشاع را مطرح نمایید و با صدور نامه عدم افراز ملک مشاع ، باید درخواست دستور فروش مال مشاع به طرفیت همه شرکا و وراث اقامه نمایید و قاضی حکم به فروش ملک مشاع در مزایده خواهد داد و سپس باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا قاضی اجرا احکام ، کارشناس رسمی برای تعیین قیمت ،
تعیین نمایید و