مشاوره حقوقی رایگان - عزل هیئت مدیر ساختمان

با سلام. بنده در یک مجتمع 162 واحدی که از 9 بلوک تشکیل شده است زندگی میکنم. از سال 89 که بنده ساکن این مجتمع شدم تا به امروز یک جلسه مربوط به مجمع عمومی گذاشته نشده بود و مدیران بلوک ها به عنوان شورای مدیران مجتمع را اداره میکردند. قرار بر این شد که پارسال یک مجمع عمومی گذاشته شود تا هیئت مدیره قانونی انتخاب شود اما به دلیل کرونا این مجمع برگزار نشد و قرار شد در هر بلوک نظرسنجی و رای گیری شود تا اعضایی که کاندید شدند انتخاب شوند. اما متاسفانه هر بلوک فقط اسامی کاندیدای همون بلوک را تأیید کردند و 8 نفر دیگر را انتخاب نکردند. امسال در هفته گذشته یک مجمع فوق العاده گذاشته بود برای افزایش شارژ اما به دلیل نارضایتی ساکنین از هیئت مدیره فعلی قرار بر این شد که در تاریخ دیگری یک نظرسنجی گذاشته شود که ایا از عملکرد هیئت مدیرۀ فعلی راضی هستید یا خیر. در صورت نارضایتی اعضای جدیدی انتخاب شود. اما متأسفانه با گذشت یک هفته که قرار بود نظرسنجی صورت بگیرد هیئت مدیره زیر همه چیز زده و گفته ما هیئت مدیرۀ دو ساله قانونی هستیم و هیچ کس نمیتواند ما را تا سال اینده عزل کند و تا انتهای سال آینده ادارۀ مجتمع با ما است. حال سؤال بنده از شما این است که آیا این حرف آنها صحیح است که اینها تا سال آینده قانونی هستند و اگر جواب منفی است چه تبصره یا بندی وجود دارد که ما بتوانیم با استناد به آن این هیئت مدیره را عزل و هیئت مدیرۀ جدیدی منصوب نماییم . با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ماده 16 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها البته قصورش را باید اثبات کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کلیه اعضای ساکنین بلوک و یا اپارتمان یا تعداد اکثریت ناراضی باشند میتوانید درخواست عزل انها را نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود میتوانید درخواست عزل انها را نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مجمع عمومی تشکیل بدهید و مجمع با رای اکثریت میتواند درخواست عزل اعضا هیات مدیره را نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با رای اکثریت اعضای فعلی را بر کنار نمایید اگر تا به حال مجمع تشکیل نشده بر چه اساسی خودشان را هیئت مدیره می دانند