مشاوره حقوقی رایگان - آیا هیئت مدیره ای که تعداد آنها زوج است وجاهت قانونی دارد؟

با سلام و عرض ادب
مطابق ماده 15 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها تعداد مدیران باید فرد باشد.
اگر در صورتجلسه ای تعداد مدیران زوج باشد آیا وجاهت قانونی دارد و میتوان در دادگاه به آن استناد نمود؟
آیا به استناد زوج بودن مدیران میتوان دادخواست ابطال و اعلام بی اعتباری آنرا داد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به نظر من نه. اگه در تصمیمات بتونن به اکثریت برسن ایرادی نداره زوج باشن
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer