مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

سلام
آیا مدیر می‌تواند تمامی دوربین مدار بسته مجتمع را به وسیله وای فای به گوشی موبایل خود وصل کند و آنلاین به همه دوربین ها با گوشی موبایل نظارت داشته باشد؟
مدیر یا هیئت مدیره می‌تواند یکی از اعضای هیئت مدیره را عزل کند؟ 5 نفر را به 4 نفر کاهش دهد
آیا با حضور 20 درصد از اعضای مجتمع می‌توان هیئت مدیره جدید تشکیل داد؟ اگر تشکیل شود و اعضا انتخاب شوند، قانونی هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
عزل یا نصب اعضای هیئت مدیره با مجمع عمومی مالکین است . مدت مدیریت هم 2 سال است ولی قابل توافق به بیشتر یا کمتر هم می باشد .
طبق ماده 8 آیی نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها حد نصاب تشکیل مجمع عمومی که تعداد مالکین بیش از سه نفر باشند به شرح ذیل است :
براي رسميت مجمع حضور مالكين بيش از نصف مساحت تمام قسمت‌هاي اختصاصي با نماينده آنان ضرو‌ري است. تبصره ‌ـ‌ در صورت عدم حصول اكثريت مندرج در اين ماده جلسه براي پانزده رو‌ز بعد تجديد خواهد شد، هرگاه در اين جلسه هم اكثريت لازم حاصل نگرديد جلسه براي پانزده رو‌ز بعد تجديد و تصميمات جلسه اخير با تصويب اكثريت عده حاضر معتبر است

یک وکیل :

استان :

سلام درصورت توافق کل مالکین این آقای مدیر حق این کارها را دارد در غیر اینصورت تمامی اعمال ایشان غیر قانونیست