مشاوره حقوقی رایگان - عزل مدیر ساختمان

با سلام
در یک ساختمان 100 واحد ساکن هستم برای 6 سال پیاپی مدیر ساختمان بدون برگزاری مجتمع و با همدستی 15 نفر از ساکنین که عضو هیت مدیره هستند و یا پیمانکار ساختمان هستن اقدام به تمدید مدیریت خود میکند۔
80 درصد ساکنین امضا دادن به عزل مدیر ولی ایشان به هیچ وجه کناره گیری نمیکند.
آب ساختمان مشکل دارد و پمپ ها خراب شده ۔ بیلان ساختمان را ارایه نمیکند ۔ گاز ساختمان مشکل دارد ۔ نور گیرها شکسته و در زمان باران آب وارد نوریر و سپس وارد منازل میشود ۔ برای سر در ساختمان 7.5 میلیون هزینه اعلام کرده که فاکتور ارایه نمیدهد
هزینه های ماهیانه را اعلام نمیکند۔
بی زحمت برای عزل مدیر راهنمایی فرمایید چرا که در زمان جلسات توسط هییت مدیره اقدام به درگیری لفظی مینماید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه مجمع عمومی سالانه تشکیل نگردید,ازهییت مدیره طی اظهارنامه,درخواست تشکیل جلسه مجمع عمومی عادی رانماییدودرصورت عدم تمکین,خودتان مجمع عمومی راتشکیل وهییت مدیره جدید تشکیل بدهید وچنانچه مجمع عمومی سالانه صوری وهییت مدیره صوری تشکیل دادندازدادگاه ابطال صورتجلسه مجمع عمومی وابطال انتخاب ومصوبات هییت مدیره رابخواهید.