مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب نماینده در جلسه

سلام
چند تن از مالکین امکان حضور شرکت در جلسه ای که جهت عزل مدیر گذاشتیم رو ندارند و در گروه واتس اپ ساختمان به جای خود نماینده انتخاب کردن . از قدیم هم در گروه نماینده خود را معرفی میکردن. ولی چون برای عزل بود مدیر گفتن باید نامه معتبر بیاورند. و جلسه رو کنسل کردن . انتخاب نماینده جهت شرکت در جلسه شرایط دارد ؟
دوم که مدیر صندق رو پس نمیده و ما در همون جلسه مدیر جدید انتخاب کردیم. کار ما قانونی هستش ؟ برای گرفتن صندوق چه کنیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انتخاب نماینده منع قانونی ندارد واصولا هم باید بصورت مکتوب معرفی شود مضافا اینکه مدیر جدید باید به نمایندگی از مالکین علیه مدیر سابق دادخواست مطالبه وجوه صندوق را طرح واقامه نمایند

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

باسلام
برای جلوگیری از هرگونه ایرادی از مالکینی که امکان حضور ندارند وکالتنامه محضری دال بر حضور در جلسات و امکان رای دادن به نیابت از مالک و انتخاب و یاعزل مدیر و غیره را بدهند.
در صورت عدم توجه حاضرین به وکالتنامه اطهارنامه ای به انان بفرستید و اثار عدم توجه به ان را متذکر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خود شما باید صورت جلسه مبنی بر عزل مدیر تنظیم نمایید و سپس از مالکان ساختمان امضا بگیرید