مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر بزرگ به نوه

سلام وقتتون بخیر
من نوه پسری پدر بزرگم هستم و هم پدر هم پدر بزرگم فوت شدن پدربزرگ من زن دوم داشته و الان ایشون حقوق پدربزرگمو دریافت میکنن
من نه شغلی نه ملکی دارم و مجرد هستم
میخواستم ببینم برای گرفتن حقوق ایشون بچه های پدربزرگم که عمه هام باشن حتما باید بیان امضا کنن که ثابت بشه من نوه شون هستم یا شناسنامه خودم و پدرم رو ببرم کافی هست؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به اداره مربوطه با مدارک شناسایی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود نبودید نمیتوانید مستمری او را دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود نبودید نمیتوانید مستمری او را دریافت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود نبودید نمیتوانید مستمری او را دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود نبودید نمیتوانید مستمری او را دریافت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود نبودید نمیتوانید مستمری او را دریافت کنید