مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با حقوق پدر بزرگ برای نوه

با سلام و خسته نباشید
در رابطه با سوال قبلی است که پرسیده بودم که آیا دختر من که نوه ی پدرم هست میتواند از حقوق پدرم که 30 سال پیش فوت شدن و طی این مدت مادرم استفاده میکردند و پارسال فوت شدند،بهشون یعنی دختر من که مجرد هست و پدرش فوت شده و شاغل نیست ، استفاده نماید
دختر من وقتی له دنیا اومدن پدر من فوت کرده بودن و طبیعتا تحت تکفل ایشان نبودند.
اگر راه کار بفرمائید خیلی ممنون میشم.چون زندگی خیلی سخت شده برامون و مستاجریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فرزندان اناث بایستی تحت تکفل پدر بزرگ خود باشند در غیر اینصورت نمی توانند از آن بهره مند شوند