مشاوره حقوقی رایگان - نص صریح آئین نامه یا قانون

سوال: پدر بزرگ و مادربزرگ مادری من حقوق بگیر بازنشستگی کشوری بودند و حدود 20 سال پیش فوت کرده اند. و بعد از انها حقوقشون به مادرم می رسید. حالا مادرم فوت کرده و من ازدواج نکرده و بیکار هستم. آیا میتونم برای گرفتن حقوق پدربزرگم و مادربزرگم مثل مادرم اقدام کنم؟
با توجه به اینکه مادرم تنها دخترشان بوده و من خواهری ندارم و تنها نوه دختر مجرد من هستم!
پاسخ: در صورتی که حقوق به مادر شما رسیده باشد و دریافت می کرده است شما بعد از فوت می توانید از آن بهره مند شوید
بنده این سوال و پاسخ رو در سایت سرچ کردم که اتفاقا مورد منظور بنده میباشد.
بنده دنبال آیین نامه یا قانون این سوال هستم. طبق کدام قانون و یا آیین نامه این مورد اجرامیشود؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .برابرماده 86قانون استخدام کشوری وماده48قانون خانواده مصوب سال91:اگرتحت تکفل پدربزرگ ومادربزرگ نبودید بشما تعلق نمی گیرد.

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

مستمری به افراد تحت تکفل متوفی می رسد ولی شامل ورثه مکفول نیست