مشاوره حقوقی رایگان - جعل

درود بیکران
من خانمی خانه دار وبدون حقوق هستم که تنها دارایی من ملکی است که همسرظالمم به نام خودش جعل کرده...24 سال پیش با پول سهم الارثم ملکی خریداری کردم ولی خودم بعلت شاغل بودن (آرایشگر بودم) درجلسه معامله حضور نداشتم وپول نقدرا دراختیار همسرم گذاشتم و همسرم به نیابت از طرف من وبنام خودم ملک را قباله کردن وقباله را آوردن من درمنزل امضا کردم.درطول سالهای گذشته کم کم باهزینه خودم وهمکاری همسرم ملک را تبدیل به کارگاه کوچک چوب بری کردیم که متاسفانه یکسال پیش من متوجه شدم همسرم قباله ملک من را دوسه سال است که به نام خودش جعل کرده وبا سؤاستفاده از اعتماد من ملکم را با مکر تصرف کرده... من شکایت جعل کردم والان دو نظریه کارشناسی یک نفره وسه نفره به حقانیت قباله من نظر داده اند و جعل قباله شوهرم.ولی باز رفته اعتراض گذاشته تقاضای پنج نفره کرده من باید چیکارکنم که بتوانم ملکم را تصرف کنم وبه حقم برسم خیلی نگرانم خواهشا راهنمایی کنید
تنها دارایی من همین ملک است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که هیئت 5 نفره نیست جعل سند را تایید نمایند علاوه بر اینکه همسرشان را به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول محکوم خواهد شد می تواند به استناد رای کیفری صادره نسبت به ابطال سند و اعاده به وضع سابق که به نام شما گردد نیز اقدام نمایید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به ارجاع به هئیت پنج نفره باید منتظر نظر هئیت باشید ضمن اینکه اگر دلائل دیگر از جمله پرداخت وجه به همسر جهت خرید با شهادت شهود یا واریز به حساب بتونید دلایل خود را محکمتر کنید ا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به ارجاع به هئیت پنج نفره باید منتظر نظر هئیت باشید ضمن اینکه اگر دلائل دیگر از جمله پرداخت وجه به همسر جهت خرید با شهادت شهود یا واریز به حساب بتونید دلایل خود را محکمتر کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به ارجاع به هئیت پنج نفره باید منتظر نظر هئیت باشید