مشاوره حقوقی رایگان - جلب و نیابت

بنده از سال 98 از من و سه نفر دیگه به علت کلاهبرداری اینترنتی شکایت شد و بعد از گذشت دو سال و گذشتن از چن شهر و احضار یکی یکی متهم ها به شهر سکونت من رسید و این دو خط ملاحضات پرونده است

در تاریخ ... وقت نظارت به لحاظ جلب متهم/محکوم علیه تجدید و برای تاریخ ... تعیین گردید

بعدش هم پرونده نیابت خورده به جایی ک من زندگی میکنم الان یعنی جلب منو دادن؟؟ و باید خودمو معرفی بکنم

قبل از این اصلا احضارمم نکردن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دستور جلب شما صادر وبه شهر محل سکونت شما نیابت داده شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بلی دستور جلب شما صادر وبه شهر محل سکونت شما نیابت داده شده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دستور حکم جلب صادر و به شهر محل سکونت داده شده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بلی دستور جلب شما صادر وبه شهر محل سکونت شما نیابت داده شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دستور جلب شما صادر و به شهر محل سکونت شما نیابت داده شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بلی دستور جلب شما صادر وبه شهر محل سکونت شما نیابت داده شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بلی دستور جلب شما صادر وبه شهر محل سکونت شما نیابت داده شده