مشاوره حقوقی رایگان - احضار دادگاه تجدید نظر

باسلام و خسته نباشید خانمی هستم درخواست طلاق دادم و رای به نفع من صادر شد همسرم اعتراض زد ومن هم لایحه دفاعیه فرستادم حالا از دادگاه تجدیدنظر بامن تماس گرفتندوگفتند باید به آنجا بروم.میخاستم ببینم آنجا چه سوالاتی ازمن میپرسند ومیشه وقت راتغییر بدم؟باتشکر از همگی شماعزیزان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

غیرقابل پیش بینی است که علت احضارشما چه بوده معمولا دادگاه تجدید نظر بدون مواجعهه حضوری است مگر درصورت ابهام واخذ توضیح .بهرحال تا ما در جریان پرونده قرار نگیریم ولایحه شما وهمسرتان بررسی نود امکان اینکه حدس زده شود نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌کند می‌توانید وکیل همراه خود داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دادستان محترم مراجعه نمایید و یا از طریق دادگاه اقدام کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به محتویات پرونده دارد، مطلبی اضافه تر از مرحله بدوی وجود ندارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در خصوص اختلافات شما سوال می‌شود
همان مواردی که در دادگاه بدوی بیان کردید را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان تغییر وقت وجود ندارد اما می‌توانید لایحه ارسال کنید اگر دلایل کافی برای آن ارائه دهید ممکن است تجدید وقت صورت گیرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بستگی به مندرجات دادخواست تجریدنطخواهی و دلایل طلاق
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اینکه چه سوالی می‌پرسند قابل پیش بینی نیست

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
خیر ،وقت را نمیتوانید تغییر بدهید
سوالاتی در مورد علت طلاق و خواسته شما پرسیده میشود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
سوالات قابل پیش بینی نمی باشد.
برای تغییر وقت باید حضوری با قاضی صحبت کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوالات مقامات تجدید نظر قابل پیش بینی از طرف وکیل نیست، باید روال پروند و ادعاها و دفاعیات ملاحظه گردد و شما نیز حضورأ مراجعه و پاسخ دهید، بهتر است با وکیل متخصص مشورت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوالات دادگاه تجدید نظر قابل پیش‌بینی نیست. به طور معمول در خصوص موضوعات پرونده و ادعای طرفین سوالاتی خواهد شد
اگر تماس تلفنی است می‌توانید به دادگاه اعلام نمایید وقت دیگری می‌آیید. اگر ابلاغیه رسمی از طریق ثنا برای شما ارسال شده که می‌بایست در جلسه رسیدگی حاضر شوید.