مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض همسایه به صدای فرزندانم

سلام وقت بخیر پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون.ما در یک مجتمع پر واحد در طبقه همکف زندگی میکنیم دو فرزند کوچک دارم که در حد توان کنترلشون میکنم و سعی دارم سر و صدای نا متعارف نداشته باشم و رفتار کودکانم مقتضای سن خودشون یعنی 4 سال هست.همسایه کناری که دیوار یکی از اتاق خوابهایش با دیوار هال ما مشترکه یکساله که مدام تو راه مدیریت و اعتراض به بازی و سر و صدای بچه های ما هست در صورتی که شبها 10 الی 11 به بعد خونه ما خاموش و سکوت مطلق هست تا 12 ظهر فردا و شبها و ساعات ظهر هیچ صدایی نداریم ولی حتی به ترکیدن بادکنک پسر من اعتراض دارن و نامه برای ما گذاشتن که دویدنهای مکرر در صورتی که واحد ما روی پارکینگ هست صدای داد ناگهانی صدای انفجار که منظورشون ترکیدن یه بادکنک بوده امانشون رو بریده..رفتارشون در این یکسال امان ما رو بریده هردو مستاجر هستیم و ما یکسال قبل از آنها ساکن شدیم ما در جواب برایشان نوشتیم تا حد امکان رعایت کردیم و میتونید اقدام قضایی کنید..سوالم این هست با توجه به اینکه ما روی پارکینگ هستیم و فقط دیوار مشترک با اونها داریم چه اقدام قضایی با ما میتونن داشته باشن و آیا قانون بخاطر سر و صدای بازی و دویدن دو کودک در طبقه همکف حق رو به اونها میده در صورت شکایت؟همینطور ما چه اقدامی برای خاتمه این وضعیت انجام بدیم در مقابل حساسیت زیاد چنین همسایه ای.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگربه عنوان مزاحمت شکایت کردند باید بتوانند ادعای ایجاد مزاحمت و سرو صدای خارج از عرف را ثابت کنند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر سر و صدا متعارف بوده که مشکلی ندارد.