مشاوره حقوقی رایگان - آشپزخانه مواد مخدر

سلام.برادرم را 6ماه پیش درآشپزخانه تولید مواد مخدرهروئین همراه 5نفر دیگه گرفتن ، موادی که گرفتن مال پسرعموم وشریکاشه ولی خوب اونا چون ازقبل خودشونو آماده کردن چون چندسال تواین کار ان ولی سابقه ندارن ، اعتراف اولیه تقریبا خوب کردن ولی داداشم برای اولین بار بخاطر نیاز مالی شدید ،پسرعموام قول 2میلیون بهش داده که فقط باهاش بره وهیچکاری نکنه وچون خیلی آدم ساده ای تقریبا گول خورده ، الان داداشم واقعیت گفته ولی اونا صحنه سازی کردن ، وکیل گرفتیم ولی خیلی آدمو ناامیدمیکنه که با اعترافی که کرده حبس ابد بهش میخوره ، حالاسوال من اینه
برادرم میتونه اعترافشو پس بگیره ؟راهی وجود داره ، اعتراض کردیم ولی میگن چون تواداره موادمخدر گفته سخت میشه بخدا ازنگرانی زندگی نداریم ..مواد هروئین 120 کیلو بوده

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام
اولاً اقرار باید مقرون به واقع باشد یعنی باید با اوضاع و احوال پرونده منطبق باشد

ثانیاً هرچند انکار بعد از اقرار مسموع نمی باشد در صورتی که ثابت شود اقرار تحت شکنجه انجام شده و یا عندالحاکم نباشد قابل انکار است
در هر حال با بررسی پرونده مشخص می شود که آیا دفاعیاتی جهت تبدیل اعدام وجود دارد یا خیر و در این مسیر وکیل می تواند تلاش خود را بکند