مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تولید مواد مخدر

با سلام. مجازات کسی که افدرین و مواد مخدر تولید میکند، چیست؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام البته بستگی دارد که مواد افدرین در کدام دسته از مواد مخدر قرار گیرد ومجازات تعیین شده درقانون بشرح ذیل است تا 50 گرم :
تا چها رمیلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق
بیش از 50 گرم تا 500 گرم:
از چها رمیلیون ریال پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و20 تا 74 ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم بداند تا سه سال حبس
بیش از 500 گرم تا 5 کیلو :
از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا 74 ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس
بیش از 5 کیلو:
اعدام و مصادره اموال به استثنا هزینه تامین زندگی متعارف برای خانواده
مستند ماده 1 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به آن ( 17/7/1376 مجمع تشخیث مصلحت نظام )