مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام دیروز پسر 5سالم با یه ماشین تصادف کرد که راننده حواسش پرت بود و بعد تصادف به خودش اومد و وایساد تو حین تصادف من پسرم کشیدم عقب که فقط پاش رفت زیر لاستیک ماشین و با راننده بردیم بیمارستان روی پاش زخم شده و پاش تورم داره و درد میکنه آتل گرفتن به نظرتون برم شکایت کنم چون بیمارستان گفتیم چیزی نیست شکایت نکردم درضمن بیمه هم نداشت ماشین

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تصمیم نهایی با خود شماست در صورتیکه میزان صدمات وارده زیاد نمی باشد وپسرتون مشگل خاصی نداردپیگیرنباشیدولی اگرمشگل داردپیگیرشکایت شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مشکل پای فرزند شما جدی است و دیه میخواهید شکایت نمایید