مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک تحصیلی برای مدیر عاملی

با سلام. من توسط یکی از استادای دانشگام پیگیر کار شدم و ایشان از من خواستند که مدرکم رو به عنوان مدیر عامل یکی از شرکتاشون ثبت کنم و از من کپی شناسنامه و کارت ملی خواستند و گفتن کافیه تا اسمتون ثبت روزنامه و شرکت بشه و بعد برداشتن کار کارشناس همون کار بشم و بیمم رد بشه . میخاستم بدونم قبول این مسئولیت و انجام تغییرات شرکت و ثبت نام من ب عنوان مدیر عامل چ عواقبی برام در پیش داره و فقط فرستادن کارت ملی و شناسنامه میتونن کاری کنن یا مدرک و امضا منم لازمه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما مسئولیت دارد و بهتر است قبول نکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کل مسئولیت با شما می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تمام بدهی های مالیاتی شرکت و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی شرکت بر عهده مدیرعامل ( شما ) خواهد بود و
اداره دارایی شما و اعضا هیات مدیره را مسئول پرداخت مالیات های شرکت میداند بهتر است این کار را انجام ندهید