مشاوره حقوقی رایگان - معامله شفاهی

سلام یه خودرو در رهن خریداری کردم به صورت شفاهی و ثمن رو کامل پرداخت کردم رسید هاش هست، حالا مبلغ اضافه تر میخواد تا سند بزنه، الزام به سند دادم ولی چطوری باید مبلغ اضافه رو ثابت کنم چون شاهد ها نمیان شهادت بدن میترسن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هرحال باید ادعای خود را ثابت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اثبات شما نیست بر اساس قرارداد ایشان ملزم به تنظیم هستند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که قراردادی منعقد نگردیده بهتر بود اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی خودرو و فک رهن را درخواست نمودید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که قراردادی منعقد نگردیده بهتر بود اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی خودرو و فک رهن را درخواست نمودید