مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در استفاده از انباری

با سلام . انباری بنده انتهای پارکینگ همسایه است . اخیرا ایشان ماشین شاسی بلند خریداری کرده اند و طول ماشین زیاد است و ایشان ماشین را تا آخر می اورد و دیگر درب انباری باز نمی شود . چند بار از ایشان در خواست کردم که ماشین رو جلوتر پارک کند و ایشان قبول نمی کند و می گوید احتمال دارد که از جلو به ماشینشان برخورد شود . و اکنون دچار مشکل شده ایم . لطفا راه حل بفرمایید .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان چنین حقی ندارند . می توانید دعوای ممانعت و مزاحمت از حق مطرح کنید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دعوای ممانعت و مزاحمت از حق مطرح کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان چنین حقی ندارند . می توانید دعوای ممانعت و مزاحمت از حق مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دعوای ممانعت و مزاحمت از حق مطرح کنید .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

استفاده از سهم اختصاصی مثل انبار حق شماست و کسی نمیتواند به هر دلیلی مانع شود. از طریق مدیریت ساختمان و نشست موضوع را حل و فصل کنید. در صورت عدم نتیجه ب جهت ممانعت و مزاحمت طرح دعوی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دعوای ممانعت از حق ومزاحمت را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت اقدام کنید