مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

با سلام و خسته نباشید. اینجانب یک واحد آپارتمان در شهرستان در سال 99 خریداری کرده ام و حال صاحب ملک و آپارتمان ساختمان مورد نظر را رها نموده و به عناوینی ساختمان را درست نمی کند و می گوید پول ندارم و نقدینگی تمام شده است و در زمان عقدر قرارداد روزانه یک میلیون ریال به عنوان ضرر و زیان نوشته شده است و باید ملک ما را در برج دوم سال 400 تحویل می‌داده که نداده ما جمعی از اهالی آپارتمان چه کار باید انجام بدهیم. لطفا راهنمایی نمایید. آیا حکم توقیف اموال می توان گرفت یا حکم جلب. خواهشمندم راهنمایی نمایید چه کار باید انجام داد. با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید الزام به انجام تعهدات را بخواهید و مطالبه ضرر و زیان هم طبق قرارداد ممکن است