مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان

با سلام بنده در سال 99 یک واحد اپارتمان بصورت شراکتی به میزان 4 دانگ من و 2 دانگ شخص دیگری به مبلغ هر متر 6200 خریداری نمودیم که پس از 4 ماه بنده سهم شریکم را به نرخ روز به مبلغ هر متر 10 میلیون خریدم و در مبایعه نامه ای که روز اول از فروشنده اصلی گرفته بودیم متاسفانه پارکینگ قید نگردیده و هیچ کدام از ما متوجه این موضوع نشده بودیم حال که فروشنده اصلی می خواهد برای سند اقدام نماید به من گفته که واحد شما پارکینگ نداره و بنده با مذاکره ای که با داشتم مجبور شدم پارکینگ را به مبلغ 322500 میلیون از او بخرم و در مبایعه نامه لحاظ کنم حال سوال اینجاست آیا این ضرر و خرید مجدد شامل شریک بنده هم میشود که روز اول با هم اقدام به خرید کرده ایم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مگر اینکه در قرارداد شما با شریک به پارکینگ اشاره شده باشد در. غیر اینصورت امکان مطالبه خسارت وجود ندارد.