مشاوره حقوقی رایگان - عدم پایبندی فروشنده ملک به قولنامه

با سلام و خسته نباشد
یک واحد خریداری کردم در قونامه واحد دارای پارکینگ غیر مسقف و در توضحیات ذکر شده که دارای پارکینگ غیر مسقف و فروشنده متعد میشود در سند درج گردد ضمنا متراژ پس از تفکیک سند (سه واحد یک سند داشتند) مبلغ تغییر قیمت به نرخ تنظیم قولنامه کمتر یا بشتر شود.سند آماده شده و پارکینگ در سند نیامده و فروشنده حاضر به پرداخت خسارت اختلاف قیمت با پارکینگ و بدون پارکینگ نیست و جهت انتقال سند مبلغ بیشتری نسبت به متراژ تعیین شده در سند خواستار هست.
در صورت مطرح کردن شکایت از طریق دادگاه مدت زمان تقریبی به جواب رسیدن چند وقت مشود؟
ایا میتونم روی سند خونه شکایت بزاریم که شخص دیگری نفروشد؟
اینکه سند طبق قولنامه اماده نشده و بدون پارکینگ هست و به همین دلیل انتقال ندادم قبل از رسیدن زمان دادگاه باید اقدامی انجام بدم؟
با تشکر از وقت و نظر شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست الزام فروشنده به تحویل و تنظیم سند طبق قرارداد فی مابین را بخواهید