مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه آپارتمان

سلام بنده برج 11سال گذشته ملکی را در حد سفت کاری بصورت چک ماهانه خریداری کردم و قرار شد برج 4 ملک تحویل شود که اینکار انجام نشد آیا بنده میتوانم درخواست تکمیل و تحویل ملک و درخواست خسارت دیر کرد که روزی 1 میلیون هست را همزمان بدهم لازم به ذکر هست تمامی چکهای بنده در تاریخ خودش پاس شده و بدهی ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکانپذیر است

شما باید دادخواست الزام به تسلیم مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اولا مطابق قرارداد امکان اقدام وجود دارد
ثانیا الزام به تحویل و الزام به تنظیم سند رسمی می‌توان مطرح کرد