مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمانی که زمین متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام هست

سلام. من تصمیم به خرید یک آپارتمان از شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس دارم که زمین آن متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام هست و گفتن سند آپارتمان 1404 آماده میشه ایا ممکن هست زمین این آپارتمان که متعلق به ستاد اجرایی بوده مشکل ساز بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
موضوع نیاز به برسی دارد.
چنانچه زمین به شرکت سازنده منتقل شود، به نظر میرسد ، مشکلی پیش نیاد