مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای متوفی

متوفی یک ملک قولنامه ای دارای 4 برگی با کد رهگیری
ملک در منطقه کلا قولنامه ای هست داشته
جواز ساخت داشته اما خلاف ساخته شده تعداد طبقات بیش از جواز
و پیگیری نشده برا پرداخت خلافی شهرداری
اون منطقه 98 درصد اینطوری هستن

ورثه برگه انحصار وراثت گرفتن
تعداد ورثه کم هست
برای مراجعه به اداره دارایی ، باید این ملک قولنامه ای مشکل دار اعلام بشه ؟

یا میشه ملک همینطوری با قولنامه و برگه انحصار وراثت و حضور وراث در املاک واگذار کرد ؟

پاسخ ها :

سلاله آزادی

سرکار خانم سلاله آزادی :

در انحصار وراثت اگر ملک قولنامه ای قید نشه ایراد نداره و بعد ورثه می‌توانند در تقسیم ملک مزبور توافق نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر بین وراث اختلافی در تقسیم وجود نداشته باشد طبق تقسیم نامه بین خودشان تقسیم می شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توافق دارید میتوانید خود تقسیم را انجام دهید و مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر توافق دارید میتوانید خود تقسیم را انجام دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر توافق دارید می‌توانید خود تقسیم را انجام دهید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاور تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید