مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و فریبکاری

با سلام میخواستم بدونم اگر زنی به مردی ابراز علاقه کنه و انقد التماس کنه تا مرد از روی دلسوزی قبول کنه (شات پیام‌ها در تلگرام هستش) و زن رو حتی به خانواده معرفی کنه قرار ازدواج بزارن و زن گفته باشه که طلاق گرفته و بعد از 4 سال با هم بودن مرد شک کنه و پیگیری کنه بفهمه نه تنها شوهر داره با یه مرد دیگه هم عکسشو تو جنگل بهش نشون بدن و داشته باشه و زندگیش نابود شده بخاطر زن و فهمیده که تمام مال و اموال شوهر بدبختم بالا کشیده و از همه جا بیخبره شوهره و بخواد به شوهره بگه که زن چه موجود خیانتکاری هستش و زن تهدید کنه بگه اگه بگی میرم پیش پلیس میگم تهدید کرده مزاحم شده و از این حرفای بیهوده آیا می تواند کاری کند چون نباید این زن بتواند زندگی کس دیگه رو خراب کنه باید حتما به شوهرش اطلاع رسانی بشه ممنون میشم راهنمایی کنید بدجوری زندگی رو به چند نفر حرام کرده این زن
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما شفاف نیست .اگر دلایلی جهت رابطه نامشروع دارید از فرد شکایت نمایید .فرمودید 4سال باهم بودید ایا ازدواج صورت گرفته ؟اگر عقدی نبوده که روابط شما دونفر نیز رابطه نامشروع تلقی می شده .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد میباشد