مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای ملک شراکتی

باسلام واحترام،
خانه ای داریم در روستا،حدود 600متر، که ارثی می باشد(سند رسمی نداشته)،تقسیم نامه خانگی با امضا و اثرانگشت تمام وراث داریم.که ثلث این خانه مال بنده است.
برادر بزرگم از وراث امضا گرفته که این خانه را خریده و رفته سند گرفته بنام خودش.(بدون امضای من)
الان می گوید؛ این خانه مال من است و سند دارم، کسی نمیتونه کاری بکنه!
سوالم این است که من برگه ای جهت فروش سهمم یا اجازه اخذ سند به ایشان ندادم،
1-چطور ممکنه، اداره ثبت بدون انحصار ورثه، و بدون امضای کامل وراث، سند صادر کرده باشد؟ (البته شورای روستا همین برگه فاقد امضای بنده را مهر زده)
2- من از اداره ثبت باید پیگیری کنم یا از دادگاه شکایت کنم که سهم من چه شده؟
3- آیا امکان ابطال سند هست؟ چون ثلث این خانه مال من است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادخواست ابطال سند را در دادگاه مطرح کنید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
با توجه به مدارک دادخواست ابطال سند بدهید