مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجب سند قطعی دو دانگ آپارتمان اوقافی بانک رهنی

سلام خسته نباشین آپارتمانی داریم اوقافی سه نفر شریک هستیم هر کدام سهم 2 دانگ دونفر خواهر و دیگری مادر حالا سهم مادرم دو دانگ میخواد بنام برادرم بزنه رفتن اوقاف مبلغ 9 میلیون بابت دو دانگ پرداخت کردن حالا سوال من این هست که به غیر از مادرم که میخواد انتقال بده سهم خودشو ما هم باید در اداره اوقاف به عنوان شریک امضا کنیم بابت انتقال و اینکه مدرکی هم باید هرکدوم بگیریم از اوقاف بابت جابجایی سهم با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر دارد و گفت و گو لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر بلکه مجوزی که اداره اوقاف صادر می کند ملاک جهت نقل و انتقال خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً خیر بلکه مجوزی که اداره اوقاف صادر می کند ملاک جهت نقل و انتقال خواهد بود