مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام . اگه شوهر قبل از طلاق تمام اموالش رو به نام فامیل هاش یا دوست صمیمی بزنه و بعد همسر را طلاق بده و بگه هیچی ندارم آیا راهی هست که از قبل این کار ها بفهمیم و اموال رو توقیف کنیم ؟ چه راهی اینجا به نفع همسر هست ؟ میشه همسر دارایی های شوهر رو هر چند وقت در دفتر اسناد ببیند ؟ و فایل تمام مدارکات و سند اموال ها هم موجوده . بهترین راه چیست ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین دادخواست های حقوقی و دعوایی خانوادگی انتقال داده باشد میتوانید شکایت کیفری فرار از دین کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید شکایت کیفری فرار از دین کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید