مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

سلام و خسته نباشی خدمت وکلای عزیز.اینجاب طبق توافقی که با همسرم (زوجه)داشتم داریم از هم طلاق میگیریم.منتها دو سوال خدمت شما داشتم.که اول اینکه تکلیف طلاهای دست خانوم چی میشه طلاهای که سر عقد در محضر به ایشان دادم. آیا راهی هست باز پس گیری بشود یا خیر؟دوم اینکه طبق فاکتورهای که در دست دارم یک تیکه طلا که دوماه قبل از مراسم نامزدی و یک تیکه طلا یک ماه بعد از مراسم عقد نزد ایشان دادم در زمان زن و شوهری به ایشان امانت دادم که هم دستشون باشه هم برای پس انداز. خواستم ببینم طبق فاکتور و شاهدی که خانواده خودم هستن میتونم باز پس گیری کنم یا خیر؟ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر طلاها به ایشان هدیه بوده گرفتن آنهاست است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر ادعا نمایید که طلا هبه بوده می توانید از ان رجوع نمایید یا ادعا نمایید طلارا بابت سرمایه گذاری خریده بودم لذا با در دست داشتن فاکتور خرید وشهادت شهود می توانید استرداد نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چنانچه احراز شود که تحویل طلا و جواهرات خریداری‌ شده برای زوجه به عنوان هبه یا عاریه در اختیار طرف مقابل گذاشته شده است در صورت اول با توجه به ماده 803 قانون مدنی و رعایت بندهای ذیل آن و در صورت دوم با در نظر گرفتن مقررات مربوط به عاریت قابل استرداد است. اما اگر ثابت شود که اشیای مذکور به صورت هبه معوض رد و بدل شده است در این صورت قابل استرداد نخواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه برای زوجه ارسال نمایید و سپس دادخواست استرداد طلا را مطرح نمایید و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از ارسال اظهارنامه دادخواست استرداد دهید سوالی داشتید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاها به ایشان هدیه بوده گرفتن آنهاست است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اثبات کنید امانت بوده اند می توانید آنها را مطالبه نمایید. کیفیت اظهارات شهود مهم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است این موضوع را نیز به صورت توافقی عمل کنید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
اگر طلاجات هبه بوده تحت شرایطی قابل رجوع می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول - طلاها اگر موجود باشد قابل استرداد است. البته اگر دست زوجه باشد می تواند انکار کند و بگوید موجود نیست.
دوم- طلاهای دوران نامزدی که بعدا منجر به ازدواج شده قابل استرداد نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت موجود بودن طلا اگر هبه معوض نبوده باشد قابل رجوع و استرداد می باشد عاریه بودن را نیز باید اثبات نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام در صورت موجود بودن طلاها و معوض نبودن هبه میتوانید دادخواست استرداد دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت موجود بودن طلاها و معوض نبودن هبه میتوانید دادخواست استرداد دهید