مشاوره حقوقی رایگان - مدت دار بودن رسید

باسلام
در رسید یا فاکتور فروش مغازه طلافروشی در سال 88 در قسمت تاریخ تحویل قید مدت دار نوشته شده، حال میتوان اکنون استرداد طلاجات را از دادگاه تقاضا کرد چون مدت تحویل دقیقا مشخص نشده ولی شفاها قرار بر 6 ماه بوده...؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با اثبات 6 ماه بودن و متقصی شدن مدت و مطالبه و عدم تحویل بله می توان.
نخست اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی برای ایشان ارسال گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اظهارنامه رسمی موضوع را ابلاغ و سپس دادخواست مناسب را تقدیم نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ای ارسال کرده سپس دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید سپس طرح دعوا کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ای ارسال کرده سپس دادخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ابتدا اظهار نامه بدهید و سپس دادخواست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید فاکتور و قرارداد مورد بررسی قرار گیرد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ای ارسال کرده سپس دادخواست بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست استرداد طلاجات را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست تحویل طلاجات مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید