مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام خدمت وکلای محترم.بنده بعد از مراجعه به منزل مشترک متوجه شدم در نبود بنده ،همسرم کل طلاجات و جهیزیه رو به مکان دیگر منتقل کرده و دادخواست طلاق داده،از او خواستم که طلاجات و جهیزیه رو مستردد کند ایشون اعلام کردن دستشون امانت میمونه تا روز دادگاه و در دادگاه مستردد مینمایند،در جلسه ی دادگاه ایشون منکر وجود طلا شدند.بنده هم شکایت خیانت در امانت کردم،تمام مدارک و مستندات رو به بازپرس ارایه کردم همزمان دادخواست حقوقی استرداد طلاجات هم مطرح کردم،بازپرس با علم به مجرمیت همسرم ،بنده رو تحت فشار قرار دادند که رضایت دهم اما وقتی مخالفت کردم قرار موقوفی تعقیب صادر کردند که بنده حق نداشتم همزمان شکایت کیفری و حقوقی کنم ،آیا این قرار صادر شده درست هست؟یا منع قانونی ندارد

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
قرار موقوفی به چه دلیل صادر شده است؟
درهر صورت قرار صادره قابلیت اعتراض دارد.

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
قرارصادره قابل اعتراض دردادگاه کیفری میباشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرار منع تعقیب صادر می‌شد اما در هر صورت می‌توانید اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهات قرار موقوفی تعقیب در ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 بیان شده است و در هیچ یک از موارد به دعوای همزمان اشاره‌ای نکرده است فلذا لازم است در مهلت مقرر قانونی نسبت به قرار صادره اعتراض بفرمائید.

نرگس کاهه

سرکار خانم نرگس کاهه :

سلام در این خصوص منعی در قانون ذکر نشده. به قرار صادر شده اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است دادخواست حقوقی خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید حقوقی اقدام کنید معمولا شکایات کیفری در این موارد منع تعقیب میخورد باید بررسی شود چرا موقوفی تعقیب دادند البته این قرار قابل اعتراض هست

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

در این حوزه نظر قاضی مهم است ولی در اینکه اثبات خیانت باشه خیلی بسته به وحود ادله است.
مشهد هستید درخدمتم 09155077604