مشاوره حقوقی رایگان - تقسيم نامه

سلام يک زمين داشتم دادم مشارکت در ساخت و سازنده بدهي داشت و افتاد زندان و من با ساير خريداران ساختمان رو تمام کرديم
2 دانگ بنام من و 4 دانگ بنام سازنده است که سهم او توقيف مي باشد
صورت مجلس تفکيکي را گرفتم ولي تقسيم نامه چون 4 دانگ توقيف هست انجام نمي شود لطفا راهنمايی فرماييد. تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا بابد سهم ان شخص را بخرید تا ادامه مراحل را انجام دهید و با اینکه تا تعیین تکلیف ان موضوع صبر کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام می بایست اعتراض شخص ثالث اجرایی (و نه اعتراض شخص ثالث ماهوی) نمایید . انجام این کار بعضا ممکن است پیچیدگی هایی داشته باشد لذا بهتر است از خدمات وکلای دادگستری بهره ببرید . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس حاصل فرمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سهم شخص را بخرید یا صبر کنید تا تعیین تکلیف شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر ادعای مالکیت 4 دانگ را ندارید می بایست صبر نمایید تا سهم سازنده در مزایده به فروش رسد و به همراه خریدار جدید کارهای تفکیک را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را به طرفیت سازنده و شخصی که ملک را توقیف کرده است اقامه نمایید و اعلام و اثبات نمایید که سازنده هیج سهمی ندارد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید منتظر شوید تا وضعیت توقیف مشخص شود و یا با طلبکار صحبت کنید تا در صورت امکان مال دیگری را توقیف کند

حسین جهانگیری

جناب آقای حسین جهانگیری :

میتونید سهم شخص مذکور با خریداری نمایید و یا تا تعیین نهایی صبر کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را به طرفیت سازنده و شخصی که ملک را توقیف کرده است تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
یا باید تا تعیین تکلیف صبر نماییداگر مالکیت نداردمیتوانید اعتراض ثالث اجرایی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید صبر نمایید تا سهم سازنده در مزایده به فروش رسد و به همراه خریدار جدید کارهای تفکیک را انجام دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید صبر کنید تا تکلیف سهم سازنده در مزایده مشخص شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول نسبت به رفع توقیف اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را به طرفیت سازنده و شخصی که ملک را توقیف کرده است تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید صبر نمایید تا سهم سازنده در مزایده به فروش رسد و به همراه خریدار جدید کارهای تفکیک را انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طرف شما توقیف است یا از طرف اشخاص ثالث ؟