مشاوره حقوقی رایگان - اجرالمثل نگهداری مادر

باسلام مادرم 3 سال سکته مغزی کرده و چون سرکار میروم شوهرم صبحا نگهداری میکند تا من بعد از ظهر به خانه بروم ایا بابت این مدت چیزی قانونی میتوانم بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر، نگهداری مادر تکلیف شرعی و قانونی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله می توانید اجرت المثل نگهداری از مادر را طبق قانون از سایر ورثه مطالبه نماید ؛ اما به این شرط که برای نگهداری از مادر ، قصد تبرع یا انجام امور به صورت رایگان را نداشته باشیدنحوه مطالبه اجرت المثل مراقبت از مادر ، از طریق ارائه دادخواست به دادگاه بوده و مبلغ اجرت المثل نگهداری از مادر را کارشناس دادگاه مشخص می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به وظیفه شرعی و قانونی و اخلاقی خود عمل میکنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایط خاص میتوانید مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
قابل مطالبه از سایر ورثه می باشد