مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت سنوات و عدم ارسال حقوق به اداره مالیاتی

من حدود 10 سال هست که تو یه شرکت خصوصی کار میکنم
کارفرمای من هر پایان سال تسویه حساب انجام میده و روی کاغذ از ما امضا میگیره که اینجانب کلیه مازایا از قبیل پایان کار عیدی مرخصی و سنوات را از شرکت گرفتم
ولی من در این مدت 10 سال سنوات نگرفته ام
میتونین راهنمایی کنید که میشه من سنوات سال های گذشت رو بگیرم یا نه
در ضمن عواقب عدم ارسال بیمه به اداره مالیاتی چیه چون حقوق من در سامانه اداره مالیاتی از طرف کارفرما ثبت نشده

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

در صورتی که طرح دعوی کنید باید ثابت کنید این امضاء ها بر خلاف واقعیت ه