مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت سنوات 2 سال کارمندی در یک شرکت و عیدی و پاداش

سلام و وقت بخیر،
من به مدت 2 سال (از ابتدای تیر 97 تا ابتدای تیر 99) کارمند یک شرکت نرم‌افزاری به صورت تمام وقت بودم. درباره شرکت، 1.5 سال ابتدایی ثبت نشده بود و نیم سال آخر ثبت رسمی شد. من کارمند تمام وقت شرکت بودم و طبق قوانین شرکت من ساعات کاری مفید را در یک سامانه، ثبت می‌کردم (ورود و خروجی نبود) و به ازای تعداد ساعات کاری حقوق ماهیانه به من پرداخت می‌شد. من میانگین ماهی 113 ساعت مفید کار کردم. در زمان خروج حقوق من به ازای هر ساعت 21.600 تومان بود (حقوق ثابت مشخص نداشتیم و من تقریبا میانگین ماهیانه 2.5000.000 تومان با احتساب آخرین دریافتی، یعنی 21.600 تومان، حقوق می‌گرفتم). علاوه بر حقوق من یک سال در محل اسکانی که برای کارمندان شرکت در نظر گرفته بود ساکن بودم و به ازای هر شب حضور در شرکت هزینه 25 هزار تومان دریافت می‌کردم. من تقریبا یک ماه قبل، خروجم را اعلام کردم و با موافقت طرفین خارج شدم. من به صورت تمام وقت در خدمت شرکت بودم و برای آن شاهد و اسناد کافی دارم، حتی شب‌های بسیار زیادی در شرکت حضور داشتم. اندازه شرکت در زمان حضور من تقریبا 15 نفر بود.

سال 98 عیدی و پاداش من مطابق قانون وزارت کار، یعنی 2 حقوق میانگین پرداخت شد. اما بعد از خروج سنوات 2 سال همکاری و عیدی و پاداش سه ماه ابتدایی 99 من پرداخت نشد. (لازم به ذکر است که فقط 3 ماه ابتدایی سال 99 قرارداد رسمی تحت قوانین وزارت کار داشتیم و قبل از آن قراردادی نداشتیم).

آیا سنوات 2 سال و عیدی و پاداش سه ماه ابتدایی 99 به من تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام بله کاملا تعلق می گیرد و می بایست به هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید . منتها برای اثبات موضوع، لازم است تا اشتغال خود را برای هیات تشخیص ثابت نمایید البته نیازی نیست که حتما قرارداد داشته باشید بلکه می توانید از طریق پرینت بانکی واریز حقوق یا تایم شیت تایید شده یا مکاتبات کاری یا اداری که در این مدت با کارفرمای خود داشته اید ، اشتغال خود را برای هیات تشخیص ثابت نموده و در اینصورت حق سنوات و سایر مطالباتتان پرداخت خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت خود را از طریق اداره کار پیگیری نمایید به شما تعلق میگرد