مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بدهی به اینجانب

من فروشنده لوازم کامپیوتری هستم .. چند قطعه کامپیوتر به شخصی فروختم و که جمع کل قطعات 324 میلیون تومان می باشد . که 283 میلیون پرداخت کرده و مبلغ 12 میلیون تخفیف دادم و 29 میلیون تومان مانده داررم .. بعد گذشت دوماه اعلام کرده که من پول نمی دهم و البته من روی فاکتور با قید مبلغ 29 میلیون تومان مانده امضا گرفته ام .. سوال اینست که من می توانم شکایت بکنم و دوم اینکه می توانم تخفیفی که داده ام و در فاکتور قید نشده هست را پس بگیرم ؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

سلام
بله
چنانچه تخفیف را در فاکتور قید نکردید میتونید بابت تخفیف هم شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله چنانچه تخفیف را در فاکتور قید نکردید قابل وصول است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله چنانچه تخفیف را در فاکتور قید نکردید قابل وصول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید