مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله کالا

سلام خسته نباشین.
من یک چک بابت خرید برنج به مبلغ 483,000,000 ریال گرفتم چک به خاطر نداشتن موجودی برگشت زدم .چند روز بعد رفتم پیش صاحب چک اون مبلغ 300,000,000 ریال به من داد و 183,000,000 آن باقی ماند که گفت هفته بعد برات واریز میکنم بعد اون چک رو برد بانک رفع سوء اثر کرد در حالی اون چک هنوز به نام من ثبت است ولی سوء اثر گردیده و هنوز نمی‌دونم چطوری چکی که به نام ثبت شده رو سوء اثر کرده.
میخواستم بدونم آیا قانونی میتونم برای مابقی پولم از ایشون شکایت کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله برای باقیمانده مبلغ میتوانید اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نسبت به مبلغ پرداخت نشده چک گواهی عدم پرداخت صادر می‌شود شما محق دریافت مازاد هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید