مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله کالا

سلام. به شخصی جنسی رو فروختم و از درب منزل من اومد و تحویل گرفت و فقط در واتساپ این خرید و فروش انجام شده است و هیچ مدرکی ندارم که جنس از بنده خریده است و الان 5 تومن از پول من رو داده است و مابقی رو پرداخت نمیکند. بنده قبل از این که موعد پرداخت پول او برسد، وقتی احساس کردم که نمیخواهد مابقی پول من رو بدهد جلوی درب منزل بدهکار رفتم و از او درخواست پول رو کردم ولی جواب بنده رو نداد و به پلیس زنگ زد و الان که از موعد پرداخت پول او 2 روز گذشته است من طرح دعوا کردم و شکایت کردم. آیا میتونم با مدارکی که فقط در واتساپ دارم ثابت کنم که از بنده جنس خریده است؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت مابقی ثمن معامله کالا استناد به پیام در واتساپ ثمن معامله