مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری اراضی کشاورزی

سلام
ما در سال 99 دور باغ خشک شده‌مان
دیوار بلوکی کشیدیم و جهاد از ما به دلیل تغییر کاربری شکایت کرد دادگاه شهرمون مارو محکوم کرد به تخریب و پرداخت خسارت. ما اعتراض زدیم و دادگاه تجدیدنظر رای به تبرئه ما داد و گفت حصار کشی تغییر کاربری نیست. حالا چند روز پیش دوباره جهاد کشاورزی اعمال ماده 477 کرده و گفته که ما قصد ساخت و ساز در زمین را داشتیم و حالا مثل اینکه از دادگستری استان پرونده رو خواستن
به نظرتون چی میشه چه جوری باید پیگیری کنم؟ایا تبرئه میشیم یا محکوم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کشیدن دیوار جرم نیست به شرط اینکه برای حفظ درختان و محصولات باشد ولی اگر مشخص شود قصد شما تفکیک و تغییر کاربری هست در اینصورت جرم محقق شده است