مشاوره حقوقی رایگان - معافیت چشم پزشکی

با عرض سلام
بنده دانشجو ترم اول حقوق هستم و می‌خوام معافیت بگیرم ، باید انصراف بدم و ادامه فرایند معافیت رو طی کنم یا مشکلی نداره که دانشجو باشم

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

اگر مشمول معافیت هستین، دانشجو بودن شما مانعی نداره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در حین اینکه دانشجو هستید می توانید درخواست معافیت خود را اعلام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دانشجو بودن شما مانعی جهت گرفتن معافیت نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در حین اینکه دانشجو هستید میتوانید درخواست معافیت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در حین اینکه دانشجو هستید می توانید درخواست معافیت خود را اعلام نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با انصراف شما دلیل معافیتتان کان لم یکن خواهد شد. بدون نیاز ب استعفا با مدارک لازم دال بر دانشجو بودنتان جهت معافیت تحصیلی اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما میتوانید در این خصوص اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
منعی ندارد اقدام نمابید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درحین دانشجویی میتوانمید برای معافیت هم اقدام کنید