مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره معافیت چشمی

با سلام من به زودی در همین ترم مدرک کارشناسی خودم رو میگیرم چشم چپ من هم ضعیف هست اما چشم راست بیشتر به نظر میرسه مشمول معافیت باشه اطلاعاتشو خدمتتون میگم من در چشم راست دارای نزدیک بینی با اسفر 4.25 دیوپتر و آستیگماتیسم با سیلندر 4.00 هستم و هم اسفر و هم سیلندر دارای علامت منفی هستند و محور آستیگماتیسم چشمم 15
در مورد چشم چپ اسفر 4.50 و سیلندر 2.50 هر دو با علامت منفی و محور آستیگماتیسم 160
که البته این مال دو سال پیش هست و احتمال ضعیفتر شدنش هم بسیاره ، شما با توجه به این اطلاعات و اینکه من به زودی مدرک کارشناسی خودم رو میگیرم شانس من برای معافیت رو چقدر میدونید چون خودم با مطالعه قانون به نظرم رسید برای چشم راستم مشمول معافیت دائم هستم

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..مورد در شمول سوالات حقوقی نمیباشد شما باید به اداره وظیفه عمومی ناجا وایین نامه ای اون مراجعه کنید