مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بانک

سلام ایا فردی که فوت نموده اما برای افراد دیگر در بانک های مختلف ضامن شده بوده ممکن است برای بازماندگانش در صورت پرداخت نکردن اقساط از سوی وام گیرندگان مشکلی ایجاد شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر برای بازماندگان مشکلی پیش نمیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با فوت ضامن بانک میتواند به طرفیت ورثه اقامه دعوا نماید و مطالبات خود را وصول نماید مگر آنکه وراث رد ترکه نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی بانک میتواند ماترک ضامن متوفی را توقیف نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر متوفی اموالی ندارد باید ظرف یک ماه رد ترکه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با فوت ضامن بانک میتواند به طرفیت ورثه اقامه دعوا نماید و مطالبات خود را وصول نماید مگر آنکه وراث رد ترکه نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با فوت ضامن ضمانت پا بر جاست و از اموال ضامن متوفی وثیق وصول میشود ولی اگر متوفی مالی نداشت ورثه مسولیتی نداردند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اولاً وفق ماده 231 قانون امور حسبی، دیون موجل متوفی حال می شود
ثانیا ترکه شخصیت حقوقی مستقل داشته و دیون از محل اموال ضامن متوفی قابل برداشت است مگر آن که ورثه قبل از ادای دیون، مبادرت به تقسیم اموال نمایند که در این فرض، هر یک به نسبت سهم الارث خویش در مقابل طلبکار، مسوولیت دارند