مشاوره حقوقی رایگان - فوت ضامن و تکلیف قسط وام بانکی

با سلام من پدرم چند ماهی است فوت شده و قبل فوت ضامن برادرم شده و برادرم چندین قسط پرداخت نکرده و ما دو تا خواهر مجرد با مادرم مستمری دریافت می‌کنیم و پدرم هیچ اموالی هم ندارد آیا از حقوق من و خواهرم هم کسر میشه به چه صورت کسر میشود؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از اموال پدر پرداخت خواهد شد در صورت نبود اموال از مستمری ایشان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برادرتان پرداخت نکند تا یک چهارم حقوق قابل توقیف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از حقوق شما خیر
مگر شما نیز ضامن باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام فوت ضامن در رویه بانکی و حقوقی ما تاثیری در اصل پرداخت ها نمیگذارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر وام گیرنده اقساط را پرداخت ننماید ، از مستمری پدر اخذ خواهد شد