مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شهید

سلام، برادر من درجه دار نیروی انتظامی در سال 1374 در حین ماموریت با به دست داشتن برگ ماموریت به دنبال قاتل فراری با موتور سیکلت پایگاه انتظامی رفته و در حین ماموریت تصادف کرد و فوت شد.
به دلیل اختلاف در بین مامور فوت شده و فرمانده پاسگاه، ایشان را در گزارش، فوت بر اثر تصادف نوشته، شهید ننوشته است.آیا ایشان شهید محسوب می شود؟
موقع تصادف پیگیری کردیم. شکایت از طرف بنیاد شهید نوشتیم و فرستادیم دیوان عدالت اداری ،در جواب رای دادند مدارک کافی نیست اما قابل پیگیری است. لطفا مرا در این مورد راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

احراز شهادت در حین ماموریت نیروی انتظامی