مشاوره حقوقی رایگان - راجب تصادف ماشین و اجرای مدنی

باسلام من 2سال پیش تصادف جزئی کردم و مقصر شدم مدارکم دست طرف بود من دوسال نبودم طرف شکایت کرده الان برام پیامک اومده که پرونده شما به شماره بایگانی فلان برای اجرای حکم مدنی شورا_ چهارباغ واصل شد لطفا راهنمایی کنید من باید چکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ میشودجهت در ان تاریخ مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در جلسه شرکت و دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا ایشان از شما شکایت کرده و حکم بر علیه شما صادر و قطعی شده است و پرونده به اجرای احکام ، برای اجرای حکم ارسال شده است و ...