مشاوره حقوقی رایگان - درمورد نوه ام

سلام
دختر من 8ساله طلاق گرفته و الان یک بچه 14 ساله پسر داره و حضانت کامل بچه در دست دخترمه و باباش 5 ساله ازش خبری نیست
دخترم مجددا ازدواج کرده و بعداز یکماه شوهر جدیدش اون بچه را نخواست و الان پیش من و خانمم که پدر بزگ و مادر بزرگ مادریش هستیم زندگی میکند
سوالم اینه که چطوری میتونیم این بچه رو در ارث خود قرار دهیم
من کلا 3 بچه دارم که ازدواج کردن
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تا یک سوم اموال را وصیت کنید یا صلح عمری تنظیم کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید در زمان حیات خودتان اموالی را به وی صلح عمری کنید با حق فسخ برای خودتان یا یک سوم اموالتان را برای وی بصورت محضری وصیت نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید تا یک سوم اموال را وصیت کنید یا صلح عمری تنظیم کنید