مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به دادسرا توسط پلیس امنیت اخلاقی

با سلام. من و یکی از دوستان چند روز پیش در پارکی در خودرو نشسته بودیم که گشت به حجاب خانم گیر داد و چون ایشون مدرک شناسایی باهاشون نبود کارت شناسایی من رو گرفتن و گفتن 2 روز دیگه به امنیت اخلاقی مراجعه کنید و کارت خودشون رو جایگزین کارت من بکنن.بعد از اینکه مراجعه کردیم گفتن جرم کشف حجاب برای هر دوی شما خورده و باید به دادسرا مراجعه کنید.هر دو متاهل هستیم و خانواده خانم به جز همسرش هم در جریان کامل موضوع بودن. ولی نمیخوایم کار به دادسرا بکشه. حالا میخواستم بدونم راهی داره که به دادسرا کشیده نشه و اینکه اگر به دادسرا کشیده شد بعد از اون چه اتفاقی میوفته. چه حکمی میبرن؟

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
با مراجعه به دادسرا موضوع را پیگیری نمایید و در خصوص عدم حجاب نیز انکار نمایید و معمولا در نهایت منع تعقیب صادر می گردد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات تکمیلی و گفت و گو دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دادسرا موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید نهایتا از شما تعهد میگیرند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با مراجعه به دادسرا موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که موضوع به دادسرا ارجاع شده اتهام انتسابی را انکار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا تعهد می گیرند جای نگرانی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اصولا با تعهد حل می گردد